Monday, November 24, 2008

Makeover kak Rozi


Photobucket
Photobucket

Makeover kak rozi..dia ni anak mami.dia memiliki mata yang cantik..so xde masalah untuk aku touchup...orangnye peramah..bila tengak rupa tanpa makeup mcm xcaya je ni dia .......hehehehe

Makeover Ida di Pasir Salak,Perak

Photobucket

Makeover ida di pasir salak,perak..orangnye kecik molek..mata dia sangat sensitif..susah gak la nk touchup...kene banyak brenti sb mata dia..hehehe..ape2 pun happy dengan dia sb xbanyak songeh..

my sister in law....

Photobucket

ini lah kakak ipar aku..amacam lawa x.ni masa konvo dia aritu..semua org xkenal tau..

Pertunangan Fira d' Penang

Photobucket

Testing lagi..

Photobucket

Inilah bakal pengantin yang akan aku makeover bulan 3/2009 ni..cik intan suranti bakal suri encik shahril lakarcreative tu..hehehehe..
ini action je..nanti btul-btul lagi gempak..sure korang xkenal dia nye..aku akan gunakan skill aku yang ada untuk merias bakal pengantin ni..tunggu n lihat!!!hahahaha

Sunday, November 23, 2008

Pertunangan Comey d'Putrajaya..

Photobucket
Photobucket

Pertunangan Comey di Putrajaya..best sangat dapat makeover comey ni.sesuai dengan nama nye..memang orang nye comel sangat..so masa makeover dia ni kene banyakkan teknik shading sebab bentuk muka dia yang agak bulat.Aku menggunkan warna-warna nuteral or semulajadi untuk menampakkan makeup dia lebih semulajadi. Akhirnya ,alhamdulillah dengan pengamalan aku dapat menghasilkan bentukmuka yang kelihatan bujur dan dia pun happy dengan hasil kerja aku ...

About

There was an error in this gadget